Spet vabimo vse lastnike psov da se nam pridružijo v spomladanski pasji šoli. Uvodna ura bo 9 in 10. MARCA 2019, ob 10.00 uri zjutraj na Pogancih (pridete lahko v soboto ali v nedeljo). Uvodna ura je za vse ki bi se želeli pridružiti naši šoli, lahko pa nas pridete samo pogledat. Tečaji so namenjeni psom vseh starosti in pasem. Na tečajih lahko sodelujejo tudi otroci in ostali družinski člani. Na voljo imamo pasjo malo šolo za mladičke za tiste malo starejše pa tečaje poslušnosti.

INFORMACIJE O TEČAJIH: 041/775 982,

E-MAIL: klub.k9@gmail.com

Naši inštruktorji vam bodo na voljo za vsa vaša vprašanja. Na področju vzgoje in šolanja smo med nauspešnejšimi v Sloveniji. Na izpitih šolanih psov po A in BB h programu posegamo s številom točk na prva mesta.

Mogoče pa bi se s psom želeli usmeriti v delo reševanja izpod ruševin, lavin in iskanja pogrešanih na terenu. Na tem področju imamo več kot 20 let izkušenj, ogromno znanja in uspehov tako na področju tekmovanja kot v iskalnih akcijah. V klubu delujejo kar 3 licencirani instruktorji, ki bodo delali z vami in vašim psom.

Lahko se pridružite tudi tačkam pomagačkam in s psom postanete pravi terapevtski par ter obiskujete dom starejših občanov, otroke, vrtce itd..

Mogoče bi si želeli delati tudi kaj drugega. Ni problema. Tukaj smo da vas usmerjamo na pravo pot.

Vse kar potrebujete na tečaju je vaš kuža, obilo dobre volje, dobro mero vstrajnosti in zadosti vaje:)