Vpis v spomladansko pasjo šolo. Ne zamudite vpisa v tečaje 4 marca 2023!

VPISUJEMO V TEČAJE!

Prijave na tečaj: klub.k9@gmail.si, preko telefona:041/ 775– 982 ali preko spletnega obrazca!

MALA ŠOLA: (Za vse mladičke, ne glede na pasmo. Psi morajo biti cepljeni proti nalezljivimi boleznimi. Mala šola je primerna za vse tiste, ki niso še nikoli obiskali nobenega tečaja kot za tiste ki si radi nadgradili svoje znanje. Pse lahko v spremstvu staršev vodijo tudi otroci)

ZAČETNI TEČAJ: (Je nadgradnja male šole. Je bolj zahteven in prilagojen program za vzgojenega psa v urbanem okolju. Tečaj poteka tudi v mestu in okolici. Tečaj vsebuje tako teorijo kot prakso.)

NADALJEVALNI TEČAJ: (Je nadgradnja začetnega tečaja. Program, ki ga izvajamo je še zahtevnejši (delo z in brez povodca…odpoklic brez povodca…) Poleg osnovnih vaj, spozna vodnik še ostale aktivnosti ki jih lahko počne s psom..delo z nosom, iskanje predmetov itd..

PRIPRAVE NA IZPITE VSEH STOPENJ (A, BBH, IBGH1, IBGH«. IBGH3…):Tečaj poteka individualno po zaključenem začetnem ali nadaljevalnem tečaju. Na tečaju se pripravljamo na opravljanje uradnih izpitov priznanih s strani Kinološke Zveze Slovenije in FCI

TEČAJ ZA VODNIKE MANTRAILINGA: za vse ki bi aktivno radi preživeli čas s psom, primerno za vse starosti. Zaželjena opravljena mala šola.

UVODNI SESTANEK :

V SOBOTO 4.3.2023 ob 10.00 na vadišču na Pogancih