Poletje bo kmalu pri kraju in zopet vstopamo v jesen. Upamo, da ste s svojimi kosmatinci preživeli kar se da lepo poletje. Tako kot vsako jesen, bomo kmalu začeli z jesensko  pasjo šolo.

12 in 13. SEPTEMBRA ob 10.00 uri dopoldan vabljeni na UVODNI SESTANEK, ki bo potekal pod supermarketom Tuš in Planeta Novo mesto na zelenici .

Naslov: Topliška cesta 2., 8000 Novo mesto.

Z avtomobilom se pripeljete v garažno hišo-klet in pridete na zelenico. V kolikor nas ne najdete nas lahko kontaktirate na telefon: 041 775 982. Lahko nam tudi pišete na klubski e mail: klub.k9@gmail.com in z veseljem vam bomo odgovorili.

Kdo torej lahko pride na tečaj? Vsakdo ki ima psa in bi rad psa šolal v našem klubu pod vodstvom naših inštruktorjev. Pa tisti, ki imate težave z vzgojo in šolanjem. Ali pa bi radi svojega psa naučili čim več in vam zmanjkuje idej. Vabljeni tudi tisti, ki vas zanimajo pasje razstave in vzreja. Mogoče ste v preteklosti že imeli psa, ga šolali pa rabite osvežiti svoje znanje.  Imamo veliko znanja in metod in zagotovo se bo našla rešitev za vsakega ki ima željo šolati in izšolati svojega  psa.

V kateri tečaj? S psom lahko obiščete pasjo malo šolo, kdor pa je malo šolo že opravil nadaljuje šolanje v začetnem tečaju. Po opravljenem začetnem tečaju sledi izpit iz poslušnosti in pristop v nadaljevalni tečaj, ki se prav tako zaključi z izpitom.

Če bi kdo želel še kaj več lahko izbere tečaj za terapevtskega psa, tečaj za vodnika reševalnega psa in še več.

Možnosti je veliko, izberete lahko kar želite. Če niste prepričani kakšen tečaj je pravi  vas vabimo, da nas obisčete in skupaj bomo izbrali primeren tečaj.

Torej, ne zamudite uvodnega sestanka in se vidimo v septembru!!