Takole je svojo kosmato ljubezen opisala Manca Srebernjak v svoji zgodbi:

Lara

Lara je prišla na svet 12.decembra 2019, še ob 3h zjutraj dobim sms v službo da imamo 6 puhastih kepic. Vsi posebni na svoj način, ampak Lara me je pa že od malega zapeljevala s temi njenimi očkami. Tist njen pogled, pozdravljanje s konstantnimi lupčki, pa sm si rekla:”zakaj pa nebi bla ona moja, prou samo moja?”

Oddana še ni bila in vsi so me še spodbujali k temu. Js ji rečem ‘lizika’ ker me zna dobit z njenim nedolžnim pogledom in lupčkanjem, da ji oprostim, ko kej narobe naredi. 😄 In dobila sem popolno pasjo družbo, pridna, ubogljiva (za priboljške vse 😜), skupej hodiva na sprehode in v pasjo šolo, ko bo dost velika bo z mano tudi hribolazila, se igrava ali pa se le crkljava na pojstli.

V prihodnosti si mogoče želim z njo preizkusiti tudi v reševanju, saj zelo rada voha okoli, pa kakšno jamco zna tudi že dober skopat 😃 Ko pridem domov, mi vedno nariše nasmeh na obrazu z osladnim pozdravom in izpolnjuje moje življenje. ❤️

Lep  in iskren zapis:)

Veseli smo, da smo del te zgodbe tudi mi. Lara se šola namreč v našem klubu in verjamemo da bosta skupaj ustvarili še ogromno lepih spominov in uspehov.